Etsin SOPIVIA AUTON MATTOJA:

Tuotteemme

Neulahuopamatot

Neulahuopamatot

Neulahuopamatot on valmistettu kestävästä matosta ja ne ovat räätälöity jokaiselle autolle. Maton kokonaispaino on 2 000 g / m2. Tämä matto on yleensä uusissa autoissa vakiona toimituksen yhteydessä. Matossa on liukumista estävä alusta. Toimitamme kuljettajan maton ylimääräisellä kantapäävahvikkeella. Näitä mattoja on saatavana kahdessa värissä: musta ja grafiitti. Toimitamme nämä matot kiinnikkeillä, jotta voit käyttää mattoja turvallisesti.

Kohojuovaiset matot

Kohojuovaiset matot

Nämä matot on valmistettu kestävästä, neulahuopaisesta matosta, jossa on kohokuvio. Nämä matot sopivat tarkalleen mihin tahansa autoon. Maton kokonaispaino on 2750 g / m2. Nämä matot ovat antrasiittivärisiä ja niissä on liukumista estävä alusta. Toimitamme kuljettajan maton ylimääräisellä kantapäävahvikkeella. Tätä mattoa on saatavana yhdessä värissä: antrasiitti. Toimitamme nämä matot kiinnikkeillä, jotta voit käyttää mattoja turvallisesti.

Veluuri-matot

Veluuri-matot

Nämä matot on valmistettu ylellisestä tuftatusta matosta. Näillä matoilla on paras hinta-laatusuhde. Matto on valmistettu polyamidimatosta. Maton paino on 2100 g / m2. Lika jää mattoon, joten se on helppo puhdistaa. Näitä mattoja on saatavana kuudessa eri värissä: musta, tummanharmaa, tummansininen, vaaleansininen, punainen ja beige. Toimitamme kuljettajan maton ylimääräisellä kantapäävahvikkeella. Toimitamme nämä matot kiinnikkeillä, jotta voit käyttää mattoja turvallisesti. Toimitusaika on 3–4 arkipäivää.

Super veluurimatot

Nämä matot on valmistettu erittäin ylellisestä tuftatusta matosta. Nämä matot ovat erittäin paksuja ja painavia, minkä vuoksi ne toimitetaan ilman kantapäävahviketta. Tämä antaa matolle erittäin ylellisen ilmeen. Matto on valmistettu polyamidimatosta. Maton paino on 2500 g / m2. Lika jää mattoon, joten se on helppo puhdistaa. Näitä mattoja on saatavana kahdessa eri värissä: musta ja tummanharmaa. Toimitamme nämä matot kiinnikkeillä, jotta voit käyttää mattoja turvallisesti. Toimitusaika on 3–4 arkipäivää.

Kumiset mittatilausmatot

Näissä matoissa on korotettu reuna ja ne on valmistettu 100 % kumista. Niissä on myös luistamaton alusta ja ne ovat täysin hajuttomia. Nämä matot ovat ihanteellisia suojaamaan autoasi lialta ja kosteudelta syksyllä ja talvella. Matot on helppo puhdistaa vedellä. Toimitamme nämä matot vakiona vain mustana, mutta joillekin malleille niitä on saatavana myös harmaana tai beigenä. Maton muotoilu estää kosteuden tai lian pääsyn autoosi mattoa poistettaessa. Toimitusaika on 2–3 viikkoa.

Tavaratilamatot

Tämä tavaratilanmatto on 3–5 cm korkealla korotetulla reunalla. Se on kestävää muovia, liukumaton laadukas matto. Tämä tavaratilan matto tarjoaa hyvän suojan lialta ja kosteudelta. Tavaratilan matto on hajuton ja saatavana vain mustana. Tavaratilan matto on valmistettu täydellisesti, räätälöitynä ajoneuvoille. Toimitusaika on 2–3 viikkoa.