Etsin SOPIVIA AUTON MATTOJA:

 

Traktorimatot Ploeger:lle

Ploeger:lle traktorimatot valmistetaan 100 % mittojen mukaan. Meillä on useimpien traktorimallien yksilölliset mitat tietokannassamme. Voit suunnitella matot itse. Uudista traktorisi meidän traktorimatoilla! Valitse alta traktorityyppisi. Sitten löydät listan eri tuotteista, jotka voimme toimittaa Ploeger-traktoriasi varten. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Traktorimatot Ploeger:lle

Voimme toimittaa traktorimatot kaikkiin Ploeger traktoreihin. Voit tilata ne kokonaan netistä. Matot valmistetaan mittatilaustyönä. Tunnemme kaikkiin Ploeger traktoreihin sopivien lattiamattojen koot. Mitat löytyvät kuvien alla olevasta piirroksesta. Jos meiltä puuttuu jokin mitta, voit lähettää meille paperisen version ja valmistamme matot yksilöllisesti sen mukaan. Tai voit lähettää piirroksen sähköisesti .dxf-muotoisena tiedostona.

NEULAHUOPA-TRAKTORIMATOT

Ploegerin neulahuopa-traktorimatot on valmistettu kesävästä ja laadukkasta matosta. Näiden traktorimattojen kokonaispaino on 2630 g/m2.

KOHOJUOVAISET TRAKTORIMATOT

Kohojuovaiset traktorimatot on valmistettu kestävästä neulahuopaisesta laatumatosta, jossa on kohokuviointi. Kohojuovaisen maton kokonaispaino on 2750 g/m2.

VELUURISET TRAKTORIMATOT

Veluuriset traktorimatot on valmistettu ylellisestä tuftatusta matosta. Näissä traktorimatoissa on paras hinta-laatusuhde. Maton paino on 2100 g/m2. Lika pysyy maton pinnalla, minkä ansiosta se on helppo puhdistaa. Nämä traktorimatot ovat kaikkein suosituimpia.

Ploeger