Etsin SOPIVIA AUTON MATTOJA:

Kohojuovaiset matot Audi S2 1990-1995

 
Maton värit
 
Musta
 
Grafiitti
 
Meren sininen
 
Myrkyn vihreä
 
Tumman vihreä
 
Kirkkaan sininen
 
Vaalean harmaa
 
Punainen
 
Pinkki
 
Vaalean sininen
 
Oranssi
 
valkoinen
 
keltainen
 
Kirkkaan punainen
 
Vakio mattosarja
 
Lisäkuljettajan matto
8,00 €
 
Kaksi ylimääräistä kuljettajan mattoa
15,00 €
 
Vain etumatot
−6,00 €
 
Vain kuljettajan matto
−15,00 €
 
Vain kaksi kuljettajan mattoa
−6,00 €
 
Vain takamatot
−15,00 €
Toimitusaika: 3-5 työpäivää
Asennamme näihin mattoihin alkuperäiset kiinnitysrenkaat
 • Oma tuotanto. Toimitetaan 3-5 työpäivän kuluessa
 • Kaikki on mittatilaustyönä. Takeita!
Valitsemasi vaihtoehdot
  44,95 € 37,15 €
  Details
  Nämä automatot on valmistettu kestävästä, neulahuopaisesta matosta, jossa on kohokuvio. Ne on räätälöity Audi S2 1990-1995-malleihin. Näitä laadukkaita mattoja käytetään laajalti kuorma-autoissa ja pakettiautoissa. Tätä mattoa saa antrasiitin värisenä.

  Matto on valmistettu polypropeenista ja sen paino on 2750 g / m2. Tämä on erittäin kestävä automatto, jossa on luistamaton takaosa, joka varmistaa turvallisen käytön. Nämä matot toimitetaan asennusmateriaalin kanssa, niiden kiinnittämisen helpottamiseksi.

  Tämä sivu sisältää useita valokuvia. Ensimmäinen valokuva näyttää maton laadun, toinen asennusmateriaalin, jonka toimitamme näiden mattojen kanssa Näytämme myös piirustuksen sopivuudesta. Jokaisella autolla on oma ainutlaatuinen muotoilunsa. Voit tarkistaa mattojen muodot piirustuksesta.

  Anna matolle persoonallinen ilme lisäämällä siihen ainutlaatuinen reunusväri! Se ei maksa yhtään ylimääräistä! Voit myös lisätä oman logon / tekstin mattoon. Tilaatko autoyhtiön puolesta? Siinä tapauksessa me voimme myös ommella yrityksen oman logon mattoihin edulliseen hintaan! Huomio! Emme saa käyttää tekijänoikeuslain vuoksi tuotemerkkejä tai automerkkejä.

  Toimitamme nämä kuljettajan matot ylimääräisellä kantapäävahvikkeella. Kuljettajan matto kuluu kaikista nopeimmin, koska suurimman osan kilometreistä ajaa kuljettaja yksin. Siksi on syytä harkita ylimääräisen kuljettajamaton tilaamista. Tämä on mahdollista pienellä lisäkululla. Kun ensimmäinen matto on kulunut, koko sarjaa ei välttämättä tarvitse vaihtaa. Sitten toista mattoa voidaan käyttää. Entä eikö takamattoja tarvitse vaihtaa? Valitse ja tilaa vain etumatot. Koska tuotamme autonmatot itse, olemme erityisen joustavia.

  Lyhyesti: Kokoa oma ainutlaatuinen mattosarja, takaamme sen sopivan autoosi! Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen saat rahat takaisin!
  Lisätietoja
  Lisätietoja
  Sopii autoille:Audi S2 1992
  Audi S2 1993
  Audi S2 1994
  Audi S2 1995
  Arvostelut
  Write Your Own Review
  Olet arvostelemassa:Kohojuovaiset matot Audi S2 1990-1995
  Arviosi
  FAQ
  Ei kysymyksiä