Etsin SOPIVIA AUTON MATTOJA:

Uusi! Matot Citroën C5 X Plug-in Hybrid -malliin

Uusi! Matot Citroën C5 X Plug-in Hybrid -malliin

Citroën esitteli äskettäin C5 X Plug-in Hybrid -mallin, joka yhdistää hybridivoimanlähteen eleganttiin muotoiluun ja monipuoliseen käytettävyyteen. Tämä auto tarjoaa mukavuutta, helppokäyttöisyyttä ja ympäristöystävällisyyttä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan modernille perheelle.

Citroën C5 X Plug-in Hybridin muotoilu on elegantti ja dynaaminen, modernilla ja vakaalla ulkonäöllä. Autossa on panoraamakatto ja suuri tavaratila, joka tarjoaa riittävästi tilaa matkatavaroille ja matkustajille.

C5 X Plug-in Hybridin sisätilat ovat mukavat ja käytännölliset. Autoon mahtuu jopa viisi henkilöä ergonomisilla istuimilla. Mittaristo on varustettu 12 tuuman kosketusnäytöllä, ja kuljettaja saa käyttöönsä 10 tuuman digitaalisen näytön tärkeillä ajotietoilla. Auto on myös varustettu 360 asteen kameralla, joka auttaa pysäköinnissä ja esteiden välttämisessä.

Citroën C5 X Plug-in Hybridissä on hybridivoimanlähde, joka koostuu 1,6 litran nelisylinterisestä bensiinimoottorista ja sähkömoottorista, joiden yhteisteho on 225 hv. Autolla on täysin sähköinen toimintamatka jopa 50 km ja sen voi ladata noin 3 tunnissa 7,4 kW laturilla. C5 X Plug-in Hybrid kiihtyy nopeasti ja saavuttaa enimmäisnopeuden 225 km/h.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid on myös varustettu useilla turvallisuusominaisuuksilla, kuten adaptiivisella vakionopeudensäätimellä, kaistavahti-varoituksella ja hätäjarrutusjärjestelmällä. Nämä ominaisuudet takaavat turvallisen ja mukavan ajokokemuksen.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid on ihanteellinen auto modernille perheelle, joka haluaa yhdistää mukavuuden ja helppokäyttöisyyden ympäristöystävälliseen ajamiseen. Muotoilu on moderni ja käytännöllinen, voimanlähde on vahva ja tehokas, ja turvallisuusominaisuudet takaavat suuremman mielenrauhan ajon aikana. Jos etsit luotettavaa ja kestävää autoa päivittäiseen käyttöön, Citroën C5 X Plug-in Hybrid on ehdottomasti harkinnan arv

Tätä autoa varten meillä on nyt mallistossamme sopiva malli.