Etsin SOPIVIA AUTON MATTOJA:

Uusi! Automatot Alfa Romeo Tonale -hybridiin

Uusi! Automatot Alfa Romeo Tonale -hybridiin

Alfa Romeo Tonale on odotettu uutuusmalli italialaiselta autonvalmistajalta. Tonale on Alfan ensimmäinen pistokehybridi, joka yhdistää polttomoottorin ja sähkömoottorin parhaat puolet. Auton ulkonäkö on tyylikäs ja se edustaa Alfan vahvaa muotoiluperinnettä.

Tonale hyödyntää FCA-konsernin uutta hybridijärjestelmää, joka yhdistää 1,3-litraisen bensiinimoottorin ja sähkömoottorin. Yhteisteho on 240 hevosvoimaa, joka mahdollistaa Tonalen kiihtyvyyden nollasta sataan kilometriin tunnissa alle seitsemässä sekunnissa. Autolla on myös sähköinen nelivetojärjestelmä, joka lisää ajovakautta ja suorituskykyä.

Tonale on suunniteltu ketteräksi ja urheilulliseksi ajettavaksi. Autossa on kolme ajotilaa: Hybrid, Advanced Efficiency ja Teloittinen, joka on tarkoitettu erityisesti kaupunkiajoon. Hybrid-tilassa auto käyttää sekä bensiiniä että sähköä, ja Advanced Efficiency -tilassa se toimii pääasiassa sähköllä. Teloitettu tila taas optimoi auton polttoaineenkulutuksen ja pakokaasupäästöt.

Tonale on myös varustettu uusimmalla teknologialla, joka sisältää 10,25-tuumaisen kosketusnäytön ja Alfa Connect -järjestelmän. Autossa on myös 7-tuumainen mittaristo, joka näyttää kaikki tärkeät tiedot kuljettajalle. Lisäksi Tonale sisältää paljon turvallisuusominaisuuksia, kuten älykäs nopeusrajoitin ja kaistavahti.

Tonale on Alfan ensimmäinen hybridimalli, ja se tarjoaa yhdistelmän tehokkuutta, suorituskykyä ja tyyliä. Auton odotetaan saapuvan markkinoille pian, ja se tulee varmasti herättämään paljon kiinnostusta autonostajien keskuudessa.

Tilaa auton matot tähän autoon nyt!