Etsin SOPIVIA AUTON MATTOJA:

Veluuri automattosarja jotka sopivat Mercedes Vito 4 Vito V447 308 double cabin jatkettu takaosan matto 2014->

 
Musta
 
Grafiitti
 
Tummansininen
5,00 €
 
Punainen
5,00 €
 
Beige
5,00 €
 
Maton värit
 
Musta
 
Grafiitti
 
Meren sininen
 
Myrkyn vihreä
 
Tumman vihreä
 
Kirkkaan sininen
 
Vaalean harmaa
 
Punainen
 
Pinkki
 
vaalean sininen
 
Oranssi
Toimitusaika: 3-5 työpäivää
Universaali asennusmateriaali
  • Oma tuotanto. Toimitetaan 3-5 työpäivän kuluessa
  • Kaikki on mittatilaustyönä. Takeita!
Valitsemasi vaihtoehdot
    54,95 € 45,41 €
    Details
    Nämä matot on valmistettu ylellisestä, samettilaatuisesta matosta. Ne on räätälöity Mercedes Vito 4 Vito V447 308 double cabin jatkettu takaosan matto 2014->-malleihin. Maton rakenteen vuoksi lika jää mattoihin. Tämän ansiosta matot on helppo puhdistaa. Tämä matto on saatavana eri väreinä.

    Matto on valmistettu polyamidista ja sen paino on 2100 g / m2. Tämä on tiiviisti kudottu (taftattu) matto. Ero superveluurimattoihin nähden on maton paino. Super veluurimatto on 2 500 g / m2. Nämä matot toimitetaan ylimääräisellä kantapäävahvikkeella. Matoissa on liukumaton takaosa, joka varmistaa turvallisen käytön. Nämä matot toimitetaan asennusmateriaalin kanssa niiden kiinnittämisen helpottamiseksi.

    Tämä artikkeli sisältää useita valokuvia. Ensimmäinen valokuva näyttää maton laadun, toinen asennusmateriaalin, jonka toimitamme näiden mattojen kanssa. Näytämme myös piirustuksen sopivuudesta. Jokaisella autolla on oma ainutlaatuinen muotoilunsa. Voit tarkistaa mattojen muodot piirustuksesta.

    Anna matolle persoonallinen ilme lisäämällä siihen ainutlaatuinen reunusväri! Se ei maksa yhtään ylimääräistä! Voit myös lisätä oman logon / tekstin mattoon. Tilaatko autoyhtiön puolesta? Siinä tapauksessa me voimme myös ommella yrityksen oman logon mattoihin edulliseen hintaan! Huomio! Emme saa käyttää tekijänoikeuslain vuoksi tuotemerkkejä tai automerkkejä.

    Toimitamme nämä kuljettajan matot ylimääräisellä kantapäävahvikkeella. Kuljettajan matto kuluu kaikista nopeimmin, koska suurimman osan kilometreistä ajaa kuljettaja yksin. Siksi on syytä harkita ylimääräisen kuljettajamaton tilaamista. Tämä on mahdollista pienellä lisäkululla. Kun ensimmäinen matto on kulunut, koko sarjaa ei välttämättä tarvitse vaihtaa. Sitten toista mattoa voidaan käyttää. Entä eikö takamattoja tarvitse vaihtaa? Valitse ja tilaa vain etumatot. Koska tuotamme autonmatot itse, olemme erityisen joustavia.

    Lisätietoja
    Lisätietoja
    Sopii autoille:Mercedes Vito 2015
    Mercedes Vito 2016
    Mercedes Vito 2017
    Mercedes Vito 2018
    Mercedes Vito 2019
    Mercedes Vito 2020
    Mercedes Vito 2021
    Mercedes Vito 2022
    Arvostelut
    Write Your Own Review
    Olet arvostelemassa:Veluuri automattosarja jotka sopivat Mercedes Vito 4 Vito V447 308 double cabin jatkettu takaosan matto 2014->
    Arviosi
    FAQ
    Ei kysymyksiä