Etsin SOPIVIA AUTON MATTOJA:

Neulahuopamatot jotka sopivat Opel Astra K 2015-2021

 
Musta
 
Grafiitti
 
Kivihiilen
 
Maton väri
 
Musta
 
Grafiitti
 
Meri sininen
 
Ruoho vihreä
 
Tummanvihreä
 
Kirkkaan sininen
 
Vaaleanharmaa
 
Punainen
 
Ruusu
 
vaaleansininen
 
Oranssi
 
valkoinen
 
keltainen
 
vaaleanpunainen
 
Standardi
 
vakiomatot ja ylimääräinen kuljettajan matto
8,00 €
 
Kaksi ylimääräistä kuljettajamattoa
15,00 €
 
Vain etumatot
−4,75 €
 
Vain vasen etumatto
−12,75 €
 
Vain oikea etuosa
−12,75 €
 
Vain 2 mattoa jäljellä
−4,75 €
 
Vain matot takana
−15,00 €
Toimitusaika: 3-5 työpäivää
Asennamme näihin mattoihin alkuperäiset kiinnitysrenkaat
  • Oma tuotanto. Toimitetaan 3-5 työpäivän kuluessa
  • Kaikki on mittatilaustyönä. Takeita!
Valitsemasi vaihtoehdot
    43,95 € 36,32 €
    Details
    Nämä neulahuopamatot on valmistettu laadukkaasta kestävästä matosta ja ne on tarkkaan räätälöity Opel Astra K 2015-2021-malleille. Tämä mattolaatu on yleensä autoihin tehtaalla asennettu vakio. Tämä matto on saatavana kahdessa värissä: musta ja grafiitti.

    Matto on valmistettu polypropeenista ja sen paino on 2000 g / m2. Tämä on erittäin kestävä automatto, jossa on luistamaton takaosa, joka varmistaa turvallisen käytön.

    Nämä matot toimitetaan asennusmateriaalin kanssa, kiinnittämisen helpottamiseksi. Tältä sivulta löydät useita valokuvia. Ensimmäinen valokuva näyttää maton laadun, toinen asennusmateriaalin, jonka toimitamme näiden mattojen kanssa. Näytämme myös piirustuksen sopivuudesta. Jokaisella autolla on oma ainutlaatuinen muotoilunsa. Voit tarkistaa mattojen muodot piirustuksesta.

    Anna matolle persoonallinen ilme lisäämällä siihen ainutlaatuinen reunusväri! Se ei maksa yhtään ylimääräistä! Voit myös lisätä oman logon / tekstin mattoon. Tilaatko autoyhtiön puolesta? Siinä tapauksessa me voimme myös ommella yrityksen oman logon mattoihin edulliseen hintaan! Huomio! Emme saa käyttää tekijänoikeuslain vuoksi tuotemerkkejä tai automerkkejä.

    Toimitamme nämä kuljettajan matot ylimääräisellä kantapäävahvikkeella. Kuljettajan matto kuluu kaikista nopeimmin, koska kuljettaja ajaa suuren osan kilometreistä yksin. Siksi on syytä harkita ylimääräisen kuljettajamaton tilaamista. Tämä on mahdollista pienellä lisäkululla. Kun ensimmäinen matto on kulunut, koko mattosarjaa ei välttämättä tarvitse vaihtaa, ainoastaan kuljettajan matto esimerkiksi. Entä eikö takamattoja tarvitse vaihtaa? Valitse ja tilaa vain etumatot. Koska tuotamme autonmatot itse, olemme erityisen joustavia.

    Lyhyesti: Kokoa oma ainutlaatuinen mattosarja, takaamme sen sopivan autoosi! Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen saat rahat takaisin!
    Lisätietoja
    Lisätietoja
    Sopii autoille:Opel Astra 2015
    Opel Astra 2016
    Opel Astra 2017
    Opel Astra 2018
    Opel Astra 2019
    Opel Astra 2020
    Opel Astra 2021
    Arvostelut
    Write Your Own Review
    Olet arvostelemassa:Neulahuopamatot jotka sopivat Opel Astra K 2015-2021
    Arviosi
    FAQ
    Ei kysymyksiä