Etsin SOPIVIA AUTON MATTOJA:

Uusi! Automaatteja varten Ford Explorer PHEV U625

Uusi! Automaatteja varten Ford Explorer PHEV U625

Ford Explorer PHEV U625 2020 on vaikuttava hybridi-SUV, joka tarjoaa voimakkaita ja tehokkaita ajokokemuksia. Edistyksellisen teknologian ja hienostuneen tyylin ansiosta tämä auto on ihanteellinen valinta perheille ja seikkailunhaluisille, jotka etsivät luotettavaa ja kestävää ajoneuvoa.

Explorer PHEV U625 on varustettu 3,0 litran V6-moottorilla, joka tukee sähkömoottoria ja akkua. Näiden elementtien yhdistelmä tarjoaa yhteensä 318 hv:n tehon ja 332 lb-ft:n vääntömomentin. Tämän voimakkaan voiman ansiosta Explorer PHEV U625 kiihtyy 0-60 mailia tunnissa vain 5,7 sekunnissa.

Kuitenkin se, mikä tekee tästä SUV:sta todella vaikuttavan, on sen polttoainetehokkuus. Explorer PHEV U625:lla on täysi sähköinen toimintamatka jopa 21 mailia ja yhteinen polttoainetehokkuus 25 mpg. Tämä tarkoittaa, että tämän auton kuljettajat voivat nauttia paitsi voimakkaasta suorituskyvystä, myös alhaisesta polttoaineenkulutuksesta ja pienemmistä päästöistä.

Toinen tärkeä piirre Explorer PHEV U625:ssä on sen muunneltava ja tilava sisätila. Standardina seitsemällä matkustajapaikalla ja yli 87,8 kuutiojalan tavaratilalla taitetulla takapenkillä, tämä SUV tarjoaa riittävästi tilaa perheille ja seikkailunhaluisille. Lisäksi Explorer PHEV U625:ssä on monia käytännöllisiä toimintoja, kuten 10,1 tuuman kosketusnäyttöinen tietoviihdejärjestelmä, Apple CarPlay ja Android Auto sekä 12,3 tuuman digitaalinen mittaristo.

Edistyneet turvallisuusominaisuudet ja kuljettajan avustinjärjestelmät tekevät Explorer PHEV U625:sta turvallisen auton. Se on varustettu vakiona edistyneillä toiminnoilla, kuten hätäjarrutusjärjestelmä, kaistavahti ja kuolleen kulman valvonta. Valinnaiset ominaisuudet, kuten adaptiivinen vakionopeudensäädin stop-and-go-toiminnolla, automaattinen pysäköinti ja 360 asteen kamera, tekevät Explorer PHEV U625:sta vieläkin turvallisemman ja helpomman käsitellä.

Meillä on mallistossamme juuri tähän autoon sopiva malli.