Etsin SOPIVIA AUTON MATTOJA:

Uutta! Auton matot Peugeot e-2008

Uutta! Auton matot Peugeot e-2008

Peugeot e-3008 on vaistomaisen ja monipuolisen ajokokemuksen moderni tulkinta. Se on todellinen maastoauto ja sen mitoissa se törmää erityisen voimakkaaseen ja erottuvaan tyyliin.

Auto on huipputeknologinen, ja siinä on otettu mukaan uuden sukupolven mukaansatempaava Peugeot i-Cockpit® 3D, jossa on Peugeotin parhaimman taitotiedon suunnittelema varustus ja ajoapuvälineet. Sähköauton lattia on erilainen kuin bensiini- ja dieselmallien, joten erilliset matot toimitetaan tähän.

Maailma muuttuu. Uudet haasteet edellyttävät uusia vastauksia autoteollisuudessa. 208 vuoden historiansa myötä Peugeot-tuotemerkki jatkaa sitoutumistaan energiasiirtymän aikakauteen. Tämän jännittävän tulevaisuuden vision vahvistaa jälleen uusi Peugeot 2008 -maastoauto. Se osoittaa, että tekniikka ja hauskuus eivät ole yhteensopimattomia ja että autolla osaa hämmästyttää.

Uusi Peugeot 2008 nousee pienikokoisten SUV-segmenttien ytimeen ja vaikuttaa siihen, mikä on nykyään tyypillistä Peugeot-mallistolle:  Design ja erottautuminen innovaatioiden ja tekniikan avulla.