Etsin SOPIVIA AUTON MATTOJA:

Uutta! Automatot Hyundai Bayon 2021->

Uutta! Automatot Hyundai Bayon 2021->

Uusi Hyundai Bayon on täysin uusi crossover-maastoauto, joka on suunniteltu erityisesti Eurooppaan. B-segmentin maastoautona se on Hyundain kasvavan SUV-perheen uusin ja pienin jäsen. Bayonissa on kompakti ulkokuori, tilava sisätila ja pitkä lista älykkäitä turvallisuus- ja liitettävyysominaisuuksia, jotka erottavat sen segmentissään. Tällä Hyundai Bayon demokratisoi teknologiaa ja tekee korkean teknologian turvallisuus- ja yhteysominaisuudet kaikkien saatavilla.

 

Hyundain nykyisen SUV-nimeämisstrategian mukaisesti Bayonin nimi sai inspiraationsa lomakohteesta: Bayonnesta, Ranskan Baskimaan pääkaupungista ja yhdestä Lounais-Ranskan kauneimmista kohteista. Koska Hyundai Bayon on suunniteltu täyttämään Euroopan markkinoiden vaatimukset, yhtiö päätti antaa sille eurooppalaisen nimen.

Bayon on Hyundai SUV -perheen uusin muotoilu, joka erottuu odottamattomista ja silmiinpistävissä olevista mittasuhteista ja vahvasta grafiikasta. Lisäksi Bayonissa on puhdas, tilava ja hyvin valaistu sisustus. Etu- ja takamatkustajien mukavuuden maksimoimiseen ja tavaratilan lisäämiseen panostetaan voimakkaasti. Hyundai Bayonissa on puhdas, tilava ja hyvin valaistu sisustus. Etu- ja takamatkustajien mukavuuden maksimoimiseen ja tavaratilan lisäämiseen panostetaan voimakkaasti. Sisäverhoilun värit ovat: Full Black, Dark Grey + Light Grey tai Dark Grey + Mangrove Green ompeleet ja insertit. Meillä voit itse koota auton matot tähän autoon ja valita haluamasi värin. Voit myös tilata erillisen auton. Tai automatot omalla tekstilläsi.